Schmeetz Bouw

Deckersstraat 16
6363 EB
Wijnandsrade
Sinds 2019
  • schilderwerk
  • beglazing    
  • timmerklussen    
  • houtrot reparatie    
  • tegelzetter    
  • loodgieter
06-29544971
e-mail
website
Guido Schmeetz

Bedrijfsinfo

Door duidelijke en heldere communicatie komen we snel tot het gewenste resultaat. Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor een uitstekend eindresultaat. Het voornaamste doel van Schmeetz Bouw is het verbeteren en behouden van een constructie voor de toekomst. Dit kan bij grote appartementencomplexen, bedrijven of organisaties. Maar wij zijn er ook voor de particulier, waar jaarlijks genoeg onderhoud is. Last but not least, een goed onderhouden gebouw vormt een positieve representatie van uw merk in de huidige competitieve markt. U krijgt geen tweede kans voor die eerste indruk op nieuwe medewerkers, klanten, studenten of elke andere bezoeker die uw gebouw de eerste maal bezoekt.
__________________________

Wat kunnen we voor u betekenen ?
Veelzijdig, professioneel en nauwkeurig!

Schilderwerk
Onderhoudsschilderwerk en nieuwbouwschilderwerk voor o.a. houtwerk, metaal, kunststof of beton.

Beglazing
Plaatsen van glazen ruiten (enkel, dubbel en speciaal glas) in ramen en kozijnen (beglazen), zowel bij bestaande gebouwen als bij nieuwbouw.

Timmerklussen
Repareren en monteren van deuren, vloeren, kozijnen, daken, trappen, plafonds of wanden. Van het plaatsen van een nieuwe keuken tot tuinoverkappingen.

Houtrot reparatie
Herstellen van schade (bijvoorbeeld houtrot) aan kozijnen bij Flats, Vereniging Van Eigenaren en wooncomplexen.

Tegelzetter
Of het nu gaat om vloertegels of wandtegels, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij zijn als tegelzetter betrokken bij de afwerking van uw woning of de verbouwing ervan.

Loodgieter
Alles op het gebied van leidingen, afvoeren, CV-installaties, gas en water. Van een goed verwarmd huis tot een kraan die niet drupt.
__________________________

Dit is Schmeetz Bouw!
Schmeetz Bouw is een bedrijf wat uit passie is ontstaan. Na een aantal jaren te hebben gewerkt bij verschillende bouw werkgevers vond ik het tijd worden om zelf te grote stap te maken.
En ja Schmeetz Bouw ging van start. Oprichter Guido Schmeetz is al vanaf 2010 werkzaam in de bouwwereld. Door een goede samenwerking met bekende partners kunnen wij zorgen voor een compleet plaatje.
Dat zorgt er voor dat er geen miscommunicatie of discussies komen tussen verschillende partijen. Mijn visie is alle wensen waar te maken voor onze klant die hij vooraf voor ogen heeft. De klant van alle zorgen ontzien, zodat u snel kunt genieten van het eindresultaat.
________________________

Onze werkwijze
Wij starten altijd met een vrijblijvend eerste gesprek. Ik kom graag bij jullie op locatie, zodat ik een gevoel krijg bij de ruimte. Tijdens dit gesprek stellen we samen het programma van wensen en eisen op. We bespreken uw verwachtingen en budget. Op basis van dit gesprek stel ik een offerte op.