Autobedrijf Marc Mennens

Vink 6
6363 CA
Wijnandsrade
Sinds 2013
  • erkend APK keuringsstation
  • met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur
  • onderhoud en reparatie van alle merken
  • onafhankelijk advies
  • verkoop nieuw en gebruikt
  • door Bovag erkend
045-5242043
045-5245125
e-mail
website
Marc Mennens

Bedrijfsinfo

Bent u op zoek naar een modern en vakkundig autobedrijf voor auto onderhoud? Autobedrijf Marc Mennens staat voor u klaar. Met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan het nodig is.

Service
Doordat wij niet merkgebonden zijn kunt u te allen tijde rekenen op een onafhankelijk advies over de kwaliteit van uw auto. U bent van plan een auto te kopen? Kom vóór de koop met de auto eerst langs voor een onafhankelijke keuring, zodat u met zekerheid weet of uw aankoop een goede aankoop is.

Autobedrijf Marc Mennens is een door BOVAG erkend bedrijf. Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, schadereparatie of het inruilen van uw auto. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.
__________________________

Werkplaats
Omdat de autotechniek steeds veelzijdiger wordt en iedere auto zijn specifieke gereedschappen vraagt, beschikken wij in onze garage over een uitgebreid gamma van sleutels en andere gereedschappen zodat bij ons elke auto welkom is.
Door onze veelzijdige testapparatuur zijn wij in staat alle problemen aan uw wagen onmiddellijk op te sporen en kunnen wij de garantie geven dat uw wagen in goede conditie verkeert.
De remmen-testbank geeft ons direct een juist oordeel hoe de slijtage van deze onderdelen gevorderd is.
Met onze testkast kunnen we tevens een viergasmeting uitvoeren. Hierdoor zijn we in staat de juiste spiegel van de waargenomen uitlaatgassen voor de benzinemotoren en de roetuitstoot bij de dieselmotoren in te stellen.
__________________________

Onderhoud

Alle merken
Autobedrijf Marc Mennens heeft zich gespecialiseerd in een totaalconcept van onderhoud voor alle merken auto's. Dat geldt voor kleine /grote beurten, APK-keuringen en van alle soorten van reparaties.

Keuringen
Ieder jaar is uw auto weer toe aan de verplichte APK keuring. Autobedrijf Marc Mennensbeschikt over de modernste apparatuur om uw auto op een goede wijze APK te keuren.

Kwaliteit
Bij onderhoud en reparaties van onderdelen worden uitsluitend kwaliteitsonderdelen met garantie gebruikt. Op alle werkzaamheden geven wij 3 maanden volledige garantie.
__________________________

Occasions
Autobedrijf Marc Mennens heeft een wisselende voorraad occasions. Onze voorraad occasions wisselt van week tot week. Bent u geïnteresseerd in een van deze occasions neem dan even telefonisch contact met ons op. Tel.: 045-5242043.

Klik hier voor de occasions.
_____________________________

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.00 tot 17.30 uur
dinsdag van 8.00 tot 17.30 uur
woensdag van 8.00 tot 17.30 uur
donderdag van 8.00 tot 17.30 uur
vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten